Welkom!

Bij Kringloopwinkel Wolvega aan de Binnenbaan 8 in Wolvega, heeft u ruim 500 m2 snuffelplezier. Van Kleding tot kasten, bij Kringloopwinkel Wolvega vindt u waar u naar op zoek bent.

 

Gunt u uw overbodige goederen een tweede leven? U kunt uw goederen komen brengen bij onze vestiging van dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 13:00 en op de zaterdag op afspraak.

Ook aan de kinderen is gedacht. In de kinderhoek kunnen zij zich vermaken, zodat u op uw gemak kunt rond kijken.

Wij zijn dinsdag t/m zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in de gezelligste Kringloopwinkel van Wolvega en omstreken!

[WD_FB id=”1″]

Over ons

Kringloopwinkel Wolvega is sinds 20 september 2013 gevestigd aan de Binnenbaan 8 te Wolvega. Ons streven is om gebruikte goederen een nieuw leven te geven. De goederen die wij aanbieden zijn afkomstig van wat wij binnen krijgen van particulieren en bedrijven, maar om het aanbod voor een breed publiek aantrekkelijk te houden kopen wij ook goederen in.

Kringloopwinkel Wolvega vindt het belangrijk om sociaal maatschappelijk te ondernemen. Daarom bieden wij binnen ons bedrijf de mogelijkheid om mensen weer een doel te laten hebben in een leerzame en leuke omgeving. Wij kijken hierbij hoofdzakelijk naar waar iemand zijn voldoening uit kan halen en wat zijn ambities zijn. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan het terugbrengen van mensen op de arbeidsmarkt.

Halen & Brengen

Gunt u uw overbodige goederen een tweede leven?

Heeft u nog bruikbare goederen in huis? Hierbij kunt u denken aan meubels, gereedschap, boeken en eigenlijk alles wat nog een volgende ronde mee kan. Dan kunt u deze op de dagen die wij zijn geopend tussen 9.30 en 17.00 bij ons afleveren.

Waar moeten uw spullen aan voldoen?

– schoon zijn;
– herbruikbaar;
– heel.

Wat is de gewenste manier van aanleveren?

– kleine goederen in een doos of tas;
– Kleding in een doos of zak;
– goederen graag afleveren bij ontvangst goederen;